Human Benefits Logo  
    Ga naar de login-pagina  
         
      Franchise  
    Bent u als onafhankelijk adviseur actief in de markt van employee benefits? Bent u op zoek naar een nieuw, onderscheidend en vooral ook tastbaar product waarmee u toegevoegde waarde aan uw klanten en potentiële klanten kunt bieden? Dan zijn de Personal Benefits Statements van Human Benefits voor u mogelijk een interessante aanvulling op uw dienstenpakket.
Neemt u voor meer informatie en de franchise voorwaarden gerust contact met ons op.
 
     

Achtergrondinformatie

Human Benefits (HB) bedient de markt direct en indirect via externe adviseurs (zoals accountants en assurantietussenpersonen).

De rolverdeling van partijen ziet er grosso modo als volgt uit:
 
     
 1. Externe adviseur
  Als leverancier van verzekerings- pensioenproducten c.q. adviezen. De externe adviseur zal in voorkomende gevallen gebruik maken van de diensten van HB door HB te introduceren bij haar relaties.
  De positieve exploitatie van dit traject moet voornamelijk ontstaan uit de toegevoegde waarde. De Statements vormen een kostprijs die gedekt moet worden. Waarbij HB aan de externe adviseur (op basis van afname-volume) een multiplier inkoopprijs voor de Statements biedt.

 2. Human Benefits
  Als uitsluitend producent van gepersonaliseerde arbeidsvoorwaardendocumenten (Personal Benefits Statements = PBS). Er wordt door HB geen toegevoegde waarde op het gebied van verzekeringen, pensioenen en aanvullende adviezen geleverd. HB is feitelijk de fabrikant van de PBSsen in opdracht van de externe adviseur. De positieve exploitatie van HB moet ontstaan uit de productie van de PBSsen (hard copy en/of digitaal) zelf.

  HB zal, na de introductie, in overleg alle werkzaamheden voor haar rekening nemen. Dit impliceert:
  1. Het arbeidsvoorwaardenpakket van de relatie(s) van de externe adviseur inregelen
  2. Een webbased-database aanleveren en het vullen van die database begeleiden
  3. Het per project afstemmen van de lay-out
  4. Het genereren en afleveren van de PBSsen


  De externe adviseur en HB presenteren zich naar de markt in principe als onafhankelijke gescheiden partijen onder eigen label op basis van bovenstaand profiel.